Villa

Du som äger en villa kan lätt kontrollera om den redan är ansluten till stadsnätet. Skulle den inte vara det så har du möjlighet att beställa en anslutning genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du veta mer ? Fyll i kontaktformuläret nedan, så hör vi av oss till dig.

Lägenhet

Du som bor i en lägenhet eller finns i en lokal som du själv inte äger måste kontakta din fastighetsägare för att få tillgång till stadsnätet. Vi måste ha fastighetsägarens godkännande för att kunna göra något och du får gärna tipsa dem om att kontakta oss för en offert. Vi kontaktar dem gärna också om du bara ger oss kontaktuppgifterna till dem.

BRF & Samfällighet

Tillhör du en bostadsrättsförening eller om ni har en samfällighet gällande t.ex. kabel-TV så finns det stadgar som bestämmer vad som gäller och hur vi i så fall kan ansluta fastigheten. 

Kontakta oss för att få veta mer

När du väljer att kontakta oss via detta formulär behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår intergitets- och personuppgiftspolicy. Du har rätt att få kännedom om behnadlingen, få dina uppgifter rättade eller borttagna. Mer information hittar du på landskronaenergi.se/gdpr.