Villa

Du som äger en villa kan lätt kontrollera om den redan är ansluten till stadsnätet. Skulle den inte vara det så har du möjlighet att beställa en anslutning. Det finns då två olika alternativ.

Bor du i ett område som kommer att bygga ut inom kort och i så fall erbjuder vi anslutning till ett förmånligt pris som gäller under en tidsbegränsad period.

Bor du i ett område så har vi förberett med rör vid din tomtgräns och du kan beställa en efteranslutning, också det till ett förmånligt pris.

Klicka här för att kontakta oss.

Lägenhet

Du som bor i en lägenhet eller finns i en lokal som du själv inte äger måste kontakta din fastighetsägare för att få tillgång till stadsnätet. Vi måste ha fastighetsägarens godkännande för att kunna göra något och du får gärna tipsa dem om att kontakta oss för en offert. Vi kontaktar dem gärna också om du bara ger oss kontaktuppgifterna till dem.

Klicka här för att kontakta oss.

BRF & Samfällighet

Tillhör du en bostadsrättsförening eller om ni har en samfällighet gällande t.ex. kabel-TV så finns det stadgar som bestämmer vad som gäller och hur vi i så fall kan ansluta fastigheten. Kontakta oss genom att klicka här så berättar vi mer.