Därför ska ditt boende ha fiber!

 Fem fördelar när ditt boende är anslutet utöversnabbare uppkoppling till ett lägre pris

  • Högre hastigheter
  • Lägre priser genom fri konkurrens
  • Stort utbud på tjänsteleverantörer
  • Framtidens digitala vårdtjänster
  • Attraktivt och framtidssäkrat boende

Villa

Du som äger en villa kan lätt kontrollera om den redan är ansluten till stadsnätet. Skulle den inte vara det så har du möjlighet att beställa en anslutning. Det finns då två olika alternativ.

Bor du i ett område som kommer att bygga ut inom kort och i så fall erbjuder vi anslutning till ett förmånligt pris som gäller under en tidsbegränsad period.

Bor du i ett område så har vi förberett med rör vid din tomtgräns och du kan beställa en efteranslutning, också det till ett förmånligt pris.

Klicka på ”Gå till stadsnätsportalen” och skriv in din adress så ser du vilken typ av anslutning som erbjuds just dig.

Lägenhet

Du som bor i en lägenhet eller finns i en lokal som du själv inte äger måste kontakta din fastighetsägare för att få tillgång till stadsnätet. Vi måste ha fastighetsägarens godkännande för att kunna göra något och du får gärna tipsa dem om att kontakta oss för en offert. Vi kontaktar dem gärna också om du bara ger oss kontaktuppgifterna till dem. Vi finns på stadsnat@landskronaenergi.se

BRF & Samfällighet

Tillhör du en bostadsrättsförening eller om ni har en samfällighet gällande t.ex. kabel-TV så finns det stadgar som bestämmer vad som gäller och hur vi i så fall kan ansluta fastigheten. Kontakta oss via stadsnat@landskronaenergi.se så berättar vi mer.

Varför fiber?

Därför att fiber är den enda teknologi som på sikt kommer att klara de behov som hushåll och företag har. En enda fiber kan redan idag ladda ner samtliga långfilmer som någonsin producerats i Hollywood på under en sekund. Investeringen riskerar därför inte att bli föråldrad inom ett par år utan kan täcka behov långt in i framtiden.

Varför öppet nät?

För att då kan vem som helst leverera tjänster i det. Det innebär att man aldrig är låst till en enda leverantör utan man väljer den som man tycker är bäst. Konkurrensen i nätet gör dessutom att priserna hålls låga.