I samband med att stadsnätet byggs ut så kommer du som fastighetsägare att få erbjudande om att ansluta din fastighet. Har du inte fått något erbjudande ännu men är intresserad redan nu att titta närmare på vad en fiberanslutning skulle innebära? Ingen fara, det kostar inget att fråga oss. Du når oss via stadsnat@landskronaenergi.se

Villa

Du som äger en villa kan lätt kontrollera om den redan är ansluten till stadsnätet. Skulle den inte vara det så har du möjlighet att beställa en anslutning. Det finns då två olika alternativ.

Bor du i ett område som kommer att bygga ut inom kort och i så fall erbjuder vi anslutning till ett förmånligt pris som gäller under en tidsbegränsad period.

Bor du i ett område så har vi förberett med rör vid din tomtgräns och du kan beställa en efteranslutning, också det till ett förmånligt pris.

Klicka på ”Gå till stadsnätsportalen” och skriv in din adress så ser du vilken typ av anslutning som erbjuds just dig.

Lägenhet

Du som bor i en lägenhet eller finns i en lokal som du själv inte äger måste kontakta din fastighetsägare för att få tillgång till stadsnätet. Vi måste ha fastighetsägarens godkännande för att kunna göra något och du får gärna tipsa dem om att kontakta oss för en offert. Vi kontaktar dem gärna också om du bara ger oss kontaktuppgifterna till dem. Vi finns på stadsnat@landskronaenergi.se

BRF & Samfällighet

Tillhör du en bostadsrättsförening eller om ni har en samfällighet gällande t.ex. kabel-TV så finns det stadgar som bestämmer vad som gäller och hur vi i så fall kan ansluta fastigheten. Kontakta oss via stadsnat@landskronaenergi.se så berättar vi mer.