Landskrona Energis öppna stadsnät har redan tidigare rankats som ett av de bästa och mest utbyggda i landet. Utvecklingen går snabbt när det gäller det mesta som rör information, säkerhet och underhållning via internet. Allt fler streamar film, tv-serier och annan tv via nätet. I sociala medier skickas miljoner bilder och rörligt material, och hemmen i övrigt blir mer och mer uppkopplade och därmed beroende av snabbhet och säkra anslutningar.

Ett självklart beslut

Vårt hundraprocentiga mål var enkelt att fastställa. Inte bara därför att vi ligger bra till med utbyggnaden – ingen vill ju vänta till 2020. Det är nu man vill ha sitt snabba bredband!

Vad betyder ”öppet stadsnät”?

Nätet är ett så kallt öppet nät. Det innebär att det är vi på Landskrona Energi som har byggt själva ledningarna och ansvarar för att det fungerar. Internet, tv och andra tjänster svarar andra operatörer för. Det ”öppna” betyder att flera operatörer får leverera tjänster i nätet och på lika villkor. För dig som kund innebär det att du kan fritt välja vilken leverantör du vill ha. Konkurrensen mellan operatörerna gör också att priserna kan pressas.