Landskrona Energis stadsnät är ett fiberbaserat blixtsnabbt nät som idag når ut till nästan alla hushåll och företag i kommunen. Redan 2018 kommer det att vara fullt utbyggt med 100-procentig täckning. Landskrona är därmed den första kommun i världen att nå dit – den digitala staden blir verklighet.

Vi tar ansvar för leveransen fram till fiberterminalen men behöver du hjälp med till exempel kabeldragning, routers, switchar, accesspunkter och så vidare hänvisar vi till våra partners; Perfekt, Elgiganten och Datapryl.

Dessa företag kan hjälpa till med installation/konfigurering av TV, datanätverk, telefoni och så vidare om du inte kan göra detta själv.  Våra partners säljer även utrustning såsom routers, switchar, accesspunkter, kablar och allt annat man kan behöva i hemmet för att få elektroniken att fungera. 

Vanliga frågor

 

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Klicka här för att komma till vår support och  för att hitta svaret på det du söker. Har du frågor om gällande dina tjänster är det din tjänsteleverantör du kontaktar.