Tjänster i Landskrona Energis öppna stadsnät

Surfa på Internet, streama filmer och musik, jobba hemma, ringa vänner och bekanta, se TV från hela världen, övervaka ditt hem, håll koll på din elförbrukning eller läsa på universitet runt om i världen? Du väljer själv vad du vill göra och vem som skall leverera dina tjänster.

Alla våra leverantörer konkurrerar med varandra för att ge just dig en bra upplevelse till bästa pris. Väljer du avtal utan bindningstid så kan du när som helst byta leverantör vilket ger dig som konsument en väsentlig fördel jämfört med nät som endast har en leverantör.

Internet

Ett modernt hem och vår livsstil ställer stora krav på bredbandet. Vare sig du vill sköta ett bankärende, boka en resa, sköta ditt arbete eller streama musik eller film så vill du att det skall gå snabbt och utan avbrott. Vårt nät kommunicerar i 1000 Mbit i sekunden och du som kund väljer den hastighet som du tycker passar dig bäst.

1000/1000  Mbit passar dig som vill kunna ladda ner en hel digital film (14 GB) på lite under 2 minuter.

500/500 Mbit  passar dig som vill kunna spela avancerade spel i virtuella världar och samtidigt kunna ladda ner film eller musik i högsta kvalitet och från flera enheter.

250/250 Mbit passar dig som har många datorer och ställer stora krav på ditt bredband. 

100/100 Mbit  passar dig som streamar, tittar på bredbands-TV och surfar på Internet utan fördröjning och från flera enheter.

10/10 Mbit  passar dig som surfar lite då och då, hanterar e-post och inte har så många anslutna enheter. 

Läs mer om våra internetleverantörer

TV

Med fiber till ditt hem så kan du se på TV på flera olika sätt.

TV via bredbandsuttaget innebär att du kopplar en datakabel mellan fiberterminalen och en TV box som du får tillgång till via din TV leverantör. Detta kallas även IP-TV.

TV via internet går också via bredbandsuttaget och innebär att din TV signal levereras över Internet och att du istället kopplar din TV box till din router.

TV via antennutaget har du tillgång till om din fiberterminal har en antennkontakt och detta fungerar på samma sätt som om du tidigare har haft tillgång till kabel-TV nät i ditt hushåll. 

Läs mer om våra tvleverantörer 

Telefoni

När du är ansluten till Landskrona Stadsnät så behöver du inte längre betala för ett dyrt telefonabonnemang. Via vårt stabila och säkra nät så kan du i stället ringa till en väsentligt lägre kostnad och du behöver inte ens byta telefonnummer.

Läs mer om våra telefonileverantörer

Paket

Många av våra tjänsteleverantörer säljer sina tjänster i olika typer av paket med Internet, TV och telefoni. 

Läs mer om paketlösningar 

Installation

I Kom-i-gång guiden får du lite handfasta tips hur du kopplar in dig till den digitala världen.

Behöver du mer hjälp så har vi ett antal installationspartners som hjälper till med installation/konfigurering av TV, datanätverk, telefoni  om du inte kan göra detta själv.  

Läs mer om våra installationspartners 

Utrustning

Ibland behöver du komplettera ditt hem med en ny router, kablar, trådlösa accesspunkter eller motsvarande och då samarbetar Landskrona Energi med lokal företag som är väl förtrogna med stadsnätet och vilken utrustning som fungerar bra i nätet.

Läs mer om våra utrustningspartners