Surfa på Internet, streama filmer och musik, jobba hemma, ringa vänner och bekanta, se TV från hela världen, övervaka ditt hem, håll koll på din elförbrukning eller läsa på universitet runt om i världen? Via Landskrona Energis Stadsnät så väljer du själv vad du vill göra och vem som skall leverera dina tjänster.

Alla våra leverantörer konkurrerar med varandra för att ge just dig en bra upplevelse till bästa pris. Väljer du avtal utan bindningstid så kan du när som helst byta leverantör vilket ger dig som konsument en väsentlig fördel jämfört med nät som endast har en leverantör.

Vad och vem väljer du?

Bredband

Ett modernt hem och vår livsstil ställer stora krav på bredbandet. Vare sig du vill sköta ett bankärende, boka en resa, sköta ditt arbete eller streama musik eller film så vill du att det skall gå snabbt och utan avbrott. Vårt nät kommunicerar i 1000 Mbit i sekunden och du som kund väljer den hastighet som du tycker passar dig bäst.

10/10 Mbit per sekund passar dig som surfar lite då och då, hanterar e-post och inte har så många anslutna enheter. Billigt, snabbt och tryggt – helt enkelt.

100/100 Mbit per sekund passar de flesta användare. Du kan streama, titta på bredbands-TV och surfa på Internet utan fördröjning och från flera enheter. Ett snabbt bredband till ett lagom pris – helt enkelt.

250/250 Mbit per sekund passar dig som har många datorer och ställer stora krav på ditt bredband. När du är ute på Internet så skall det gå fort och om ni ibland är flera användare så vet du att även de ställer samma höga krav som du gör. Kvalitet och speed – helt enkelt.

500/500 Mbit per sekund är ett riktigt snabbt bredband som kräver en del av den utrustning du har i hemmet. Detta är hastigheten för dig som vill kunna spela avancerade spel i virtuella världar och samtidigt kunna ladda ner film eller musik i högsta kvalitet och från flera enheter. Högsta speed – helt enkelt.

Klicka här för att välja hastighet och tjänster! 

 

Telefoni

När du är ansluten till Landskrona Stadsnät så behöver du inte längre betala för ett dyrt telefonabonnemang. Via vårt stabila och säkra nät så kan du i stället ringa till en väsentligt lägre kostnad och du behöver inte ens byta telefonnummer.

Kabel-TV

Kabel-TV erbjuds om din fiberterminal har en s.k. rf-utgång. Det innebär att TV-signalen kan skickas ut på befintliga antennkablar och samtliga TV-uttag i bostaden kan användas.

För mer information om Kabel-TV kontakta Sydantenn 040-601 22 22

IP-TV

IP-TV erbjuds i hela stadsnätet och tekniken baserar sig på samma teknologi som bredbandet d.v.s. den hanteras som små datapaket. För att din TV skall kunna förstå signalen så krävs att man kopplar in en IP-TV box som din leverantör skickar till dig. En box per TV är nödvändig.

IP-TV signalen är helt skild från bredbandet och tar därför inte kapacitet därifrån. Den har dessutom högre prioritet så att om nätet vid någon tidpunkt skulle vara överlastat med trafik så kommer signalen att komma fram ändå. Det garanterar att du skall slippa fördröjning eller s.k. ”lagg” i signalen.

Läs mer om IPTV och beställ här

Bredbands-TV

Några av våra leverantörer t.ex. Boxer har valt en teknisk lösning som populärt brukar kallas för OTT eller bredbands-TV. Det är samma typ av tjänst som du kanske känner till som ”playtjänst” och som bl.a. SVTPlay använder. TV-signalen överförs via ditt bredband och tar därmed sin del av bandbredden. Det innebär också att TV-signalen inte har samma höga prioritet som kabel- eller IP-TV.

Läs mer om Bredbands-TV här