Aldrig mer oväntade kallduschar

Komfort betyder inte bara varmt vatten och värme som fungerar utan att du behöver bekymra dig.
För oss betyder komfort också trygg drift och beredskap, dygnet runt, alla dagar om året, om något oförutsägbart skulle inträffa.

 

Den diskreta lösningen

Glöm varmvattenberedare, stora pumpar, långa slangar och klumpiga fläktar som sitter och brummar på din husvägg. Fjärrvärmecentraler är tysta, tar liten plats och behöver inte särskilt mycket underhåll. Fjärrvärme är den diskreta lösningen. Inget syns utanför.
Allt som behövs finns i din värmecentral.

Tack så mycket säger miljön

På vårt kraftvärmeverk, Energiknuten, utvinner vi energi, i form av el och värme, genom att på ett effektivt sätt förbränna avfall och biobränsle.
Dessutom levererar lokala industrier spillvärme till fjärrvärmenätet. På så sätt hjälper vi till att ta vara på material som redan finns i omlopp och energi som annars skulle gå till spillo. Detta smarta system bidrar till att Landskrona Energis användning av fossila bränslen i stort sätt är obefintlig, så tack så mycket säger
därför miljön.

En bra investering

Fjärrvärme är inte bara bekvämt. Det är även en bra investering och en standardhöjning av ditt hus. De fjärrvärmecentraler vi installerar har vi valt med omsorg.

Nyanslutning inklusive fjärrvärmecentral kommer till ett mycket förmånligt pris. Hos oss får du även all service du behöver. Vi kommer ut och tittar till din värmecentral vartannat år och gör den service som behövs – kostnadsfritt.

Om du mot förmodan skulle behöva byta någon del har vi bra priser på det också.

Service ingår i din avgift

Bor du i villa ingår ett kostnadsfritt servicebesök vartannat år i din avgift

 Servicebesöket omfattar:
• Genomgång av reglerutrustning
• Kontroll av säkerhetsventiler
• Täthetskontroll
• Funktionskontroll av värmekrets
• Avluftning av cirkulationspump
• Inställningar och energirådgivning till kund
• Protokoll med eventuellt åtgärdsförslag

Vad gör jag om något händer?

Skulle du få ett akut fel på din fjärrvärmecentral, kan du enkelt anmäla det till oss. Vid felanmälan kommer en servicetekniker hem till dig och åtgärdar felet. Vid akutbesök debiteras du 625 kr/timme under vardagar (kl. 07.00-16.00) och 825 kr/timme övrig tid. Materialkostnader tillkommer.

Intresserad av fjärrvärme? Kontakta oss!

Maggie Victor
Fjärrvärmenätschef
0418-470883

Jag vill bli kontaktad angående fjärrvärme!

När du väljer att kontakta oss kommer vi att behandla de personuppgifter du anger nedan. Vi behandlar dem i enlighet med vår policy som du kan läsa genom att klicka här.