Enkelt

Prismodellen är enkel, ett rörligt elpris, ett fast påslag och en årsavgift. För dig som är bosatt i Landskrona tätort innebär ett elsandelsavtal med oss att du har en aktör att vända dig till och att du får alla dina elkostnader samlade på en faktura. Du kan teckna avtalet här med BankID eller blankett för utskrift och vi kan hantera bytet från din nuvarande elhandlare åt dig, så att processen ska bli så smidig som möjligt.

Lokalt

Landskronaelen är en mycket lokal produkt. Den produceras i Landskrona, levereras i Landskrona och allt görs av Landskrona Energi som ägs av staden. Om du har några frågor om din el så finns vi på Elverket, Gasverksgatan 2. Som vår elhandelskund bidrar du till Landskronas evenemang och föreningar s.s. Karnevalen, Landskronagalan, Smartmatte, IK Wormo och mycket annat. 

Miljövänligt

Landskronaelen är 100 % förnybar och bygger på ursprungsgarantier från kraftvärmeverket Energiknuten, det med den röda skorstenen med knut på. I kraftvärmeverket produceras elen från industriella restprodukter i form av papper, trä och plast. Eftersom elen produceras tillsammans med fjärrvärme tar processen tillvara på nästan hela materialets energi, som annars hade gått till spillo och lett till miljöproblem.

Bli en av våra nöjda elhandelskunder genom att enkelt teckna Landskronaelen här på webbplatsen. Våra avtalsvillkor med information om våra avtal, dina rättigheter, uppsägningstider osv. hittar du här

Landskronaelen

Aktuellt pris:

63,02 öre/kWh

Baserat på april månads medelpris
Kostnaden för elnätet ingår inte i priserna nedan.

Jämförpris

Lägenhet
(2000 kWh)
81,77 öre/kWh
Villa
(5000 kWh)
70,52 öre/kWh
Eluppvärmd villa
(20000 kWh)

61,89 öre/kWh

Prisspecifikation

El* 50,41 öre/kWh
Moms 12,60 öre/kWh
Fast avgift  31,25 kr/månad
*I priset ingår ett påslag på 4 öre/kWh