VÄLJ MED HJÄRTAT OCH HANDLA LOKALT!

Vi fokuserar på enkla, lokala och hållbara alternativ som gynnar dig som kund. När du handlar din el lokalt stannar pengarna i kommunen, du köper 100% förnybar el plus att du får alla dina elkostnader på samma faktura. Vi gör det enkelt för dig!

Tillsammans gör vi skillnad

Landskrona Energi investerar i vår vackra stad och arbetar för en trivsam och trygg miljö för dig som invånare. Dessutom är vi stolta sponsorer till en mängd lokala föreningar och event så som Karnevalen, Sommar i Lagunen, Cityidrott och andra händelser i staden. När du köper Landskronaelen är du med och stöttar ett lokalt föreningsliv och en levande kommun!

Landskronaelen ditt enkla val av ett bra elavtal 

  • Vi samlar alla elkostnader på en faktura – enklare för dig
  • Vinsten går tillbaka till Landskrona stad
  • Vi stödjer lokala initiativ och sponsrar lokala föreningar
  • Ett enkelt elavtal med ett rörligt elpris, ett fast påslag och en låg årsavgift.

Miljövänligt

Landskronaelen är 100 % förnybar och bygger på ursprungsgarantier från kraftvärmeverket Energiknuten, det med den röda skorstenen med knut på.
I kraftvärmeverket produceras elen från industriella restprodukter i form av papper, trä och plast. Eftersom elen produceras tillsammans med fjärrvärme tar processen tillvara på nästan hela materialets energi, som annars hade gått till spillo och lett till miljöproblem.

Bli en av våra nöjda elhandelskunder genom att enkelt teckna Landskronaelen här på webbplatsen. Våra avtalsvillkor med information om våra avtal, dina rättigheter, uppsägningstider osv. hittar du här

Landskronaelen

Aktuellt pris:

46,60 öre/kWh

Baserat på juni månads medelpris
Kostnaden för elnätet ingår inte i priserna nedan.

Jämförpris

Lägenhet
(2000 kWh)
65,35 öre/kWh
Villa
(5000 kWh)
54,10 öre/kWh
Eluppvärmd villa
(20000 kWh)

48,48 öre/kWh

Prisspecifikation

El* 37,28 öre/kWh
Moms 9,32 öre/kWh
Fast avgift  31,25 kr/månad
*I priset ingår ett påslag på 4 öre/kWh