Ny energi till din stad

Vi är bokstavligen talat ditt energibolaget som ägs av dig som Landskronabo.

Men på vilket sätt gör vi nytta i din vardag, för klimatet och för näringslivet i din region?
Det enkla svaret är att Landskrona Energi är det enda lokala alternativet som både levererar en problem och fossilfri vardag till dig.

Vi är Energibolaget som redan är redo för morgondagens nya digitala tjänster, och som har ett stort engagemang i positiva lokala projekt som skapar framtidstro. 

Allt detta knyter vi nu ihop i vår nya kampanj: Ny energi till din stad, där vi lyfter fram lokala personer som visar hur energin släpps lös när man väljer att bli kund hos det lokala energibolaget.

För hos oss startar och slutar allt hos dem vi jobbar för, Landskronaborna.
Lokal effekt helt enkelt!

 

 

Lokal effekt

Duscha varmt, laga mat eller surfa med ljusets hastighet. Den energi vi leverera är både problemfri och miljövänlig. Dessutom produceras både värme och el på Energiknuten i Landskrona. Värme och el utvinns av fossilfria bränslen och  spillvärme från lokala industrier. Det kallar vi för lokal effekt.

Lokal effekt

Som kund hos oss väljer du samtidigt att stötta positiva lokala projekt. En del av vår vinst går tillbaka till föreningslivet och olika evenemang i staden. Vi engagerar oss i bland annat Cityidrotten, Karnevalen och Smartmatte. Det blir win-win för alla.

Det kallar vi för lokal effekt.

Lokal effekt

Vi ligger i framkant genom att bana väg för morgondagens nya tjänster som till exempel framtidens digitala välfärdstjänster som möjliggör att du kan bo hemma längre och är därmed med och formar den smarta staden och en postitiv framtidstro. 

Det kallar vi för lokal effekt.

Stort tack!

Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska modeller, som tålmodigt lät sig instrueras, sminkas och skrattade vid rätt tillfälle.
Hotel Öresund för att vi fick låna ett rum och  till spaavdelningens personal som sminkade våra modeller, Landskrona stad för att vi fick tillgång till Exercishallen och alla andra inblandade.

För oss är det verkligen Lokal effekt när vi är på hemmaplan med äkta Landskronabor.