Vi söker servicetekniker till fjärrvärmenät

Vill du arbeta tillsammans med oss och bidra till att Landskrona blir en smartare stad att leva och verka i?
Hos oss är Energi- och infrastrukturfrågor högt prioriterade, vill du hänga med oss på resan in i framtiden och göra skillnad?

 

Arbetsuppgifter

Rollen som Servicetekniker är ett perfekt karriärsteg för dig som tycker om att ansvara för och driva din egen vardag, men samtidigt vill ingå i ett team som arbetar mot ett gemensamt mål. I rollen som servicetekniker kommer du ingå i ett team där vi värderar både ansvarstagande och självständighet högt. I teamet ingår en arbetsledare som leder och fördelar det vardagliga arbetet. Du rapporterar dina resultat och din framdrift till din närmsta arbetsledare.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:

  • servicebesök på anläggningarna hos våra fjärrvärmekunder,
  • mätarbyten,
  • felsökning,
  • avhjälpning,
  • energieffektivisering,
  • planering,
  • digitalisering och uppföljning.

Du kommer ha förmånen att vara Landskrona energis ansikte utåt samt skapa dig ett stort kontaktnät där du dagligen träffar våra kunder.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har grundläggande utbildning inom VVS, gärna kompletterad med utbildning inom styr- och reglerteknik samt elkunskap. Din bakgrund kan variera, men meriterande är att du besitter praktisk erfarenhet och teknisk förståelse för fastigheters värmesystem. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med digitalisering och kundkontakt.

Som person är du positiv, driven, har lätt för att kommunicera, samarbeta och kan hantera många ärenden parallellt. Du förväntas arbeta strukturerat, affärsmässigt och kvalitetsmedvetet. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktigt i vår vardag. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever våra kärnvärden genom att engagera, bemöta och ansvara.

Tjänsten är dagtid och är en tillsvidareanställning. Beredskapstjänst kan komma att ingå i ditt arbete. Tjänsten fordrar B-körkort.

 

Om arbetsplatsen

Du kommer att tillhöra enheten Service men ingå i avdelningen Fjärrvärmenät som även ansvarar för distribution av fjärrvärme i Landskrona, ny- och ombyggnation samt drift- och underhåll av fjärrvärmenätet. Hela avdelningen består av 10 kollegor och du rapporterar ytterst till fjärrvärmenätschefen. Fjärrvärmenät står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren, såsom stora utbyggnader inom Landskrona stad samt omställning till en fossilfri bransch.  

Landskrona Energi är en del av det som brukar kallas ett samhälles infrastruktur. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fibernät, IT-Service samt försäljning av el till Landskronaborna. Vi är totalt 110 medarbetade som ser till att vardagen blir lite enklare för våra 37 000 kunder.

Här jobbar vi tillsammans för att nå framgång och bra resultat. Vi är måna om vår personal och förstår vikten av att kunna kombinera arbetsliv med privatliv. För oss är det viktigt att varje person kommer till sin rätt och att arbetet sker med frihet under ansvar samt med hälsa och välmående i fokus.

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan till rekrytering@landskronaenergi.se Märk ansökan med "Servicetekniker Fjärrvärmenät".

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande fjärrvärmenätschef, Maggie Victor, tel: 0418-47 08 83

Välkommen med din ansökan!