Vi söker en projektör till stadsnät


Är du intresserad av projektering och vill arbeta tillsammans med oss för Landskrona stads utveckling? Stadsnät står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren. Därför söker vi en driven och engagerad projektör som tillsammans med oss vill vidareutveckla ett av Sveriges bästa fibernät.

Om rollen
Tjänsten innebär projektering av fibernät, dvs konstruera, dimensionera, planera, lönsamhetsberäkna, genomföra, slutföra och dokumentera. Du gör resurs- och kostnadsberäkning samt tar fram ritningar och arbetshandlingar. Du söker tillstånd hos myndigheter och avropar material och tjänster av underleverantörer.

Du kommer att ha daglig kontakt med myndigheter, medarbetare, entreprenörer och leverantörer. Du kommer även ha ett ansvar för uppföljning av utförandeentreprenaden, beräkningar samt ritningar i AutoCAD.

Om dig
Som person är du noggrann, framåt och handlingskraftig. Du har lätt för att samarbeta, är bra på att kommunicera och tycker om att ha kontakt med andra då du kommer att arbeta med långsiktiga relationer.  Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever vår värdegrund BEA genom att bemöta, engagera och ansvara.

Vi ser gärna att du har god datorvana och kännedom om AutoCAD. Du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande med en högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom energi, konstruktion, bygg eller entreprenad. Tjänsten ställer krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen
Stadsnät ansvarar för fibernätet i Landskrona och i slutet av 2018 når vi vårt mål att fiberansluta 100% av fastigheterna i kommunen. 2019 och framåt fortsätter arbetet med efteranslutningar och förstärkning av fibernätets äldre delar. Vi ansvarar även för drift- och underhåll av fibernätet, ny- och ombyggnation och service.

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Våra 115 medarbetare finns till för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fibernät, försäljning av el och leverans av IT-lösningar.

Hos oss jobbar vi TILLSAMMANS för att Landskrona ska bli en smartare stad. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi vill skapa ett hälsosamt och modernt arbetsklimat eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Du har förmånen att jobba TILLSAMMANS med engagerade kollegor i en spännande och miljömedveten bransch för att bygga en hållbar stad till kommande generationer. Du får möjlighet att utvecklas TILLSAMMANS med oss och känna stolthet och glädje av att vara en del av Landskrona Energi.

Ansökan
Låter tjänsten intressant?
Skicka din ansökan med tillhörande CV till eric.martler@landskronaenergi.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 

Vill du veta om tjänsten kontakta Eric Martler på 0418-470781.

Märk din ansökan med "Projektör Stadsnät".