Vi söker en projektledare till fjärrvärmenät

Är du intresserad av projektledning och vill arbeta tillsammans med oss för Landskrona stads utveckling? Vi står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren och söker därför en driven och engagerad projektledare som tillsammans med oss vill arbeta mot visionen att skapa och förvalta Sveriges smartaste fjärrvärmenät.

Om rollen

Tillsammans med dina kollegor medverkar du vid utarbetande av verksamhetsplaner och budget för nätet gällande nybyggnation och förbättringar. Vi arbetar systematiskt och tillsammans i vår projektmodell för god struktur och framförhållning. Du har kvalitetsansvar för dina projekt och ansvarar för att arbetet genomförs enligt gällande lagar, regler och förordningar. Det betyder att du tar fram arbetshandlingar, ansvarar för arbetsledning av både egen och inhyrd personal samt följer upp utförandeentreprenaden, kundbesök, fakturering och projektbudget vid slutfört projekt. I rollen ingår även daglig kontakt med entreprenörer, kunder, leverantörer, medarbetare och myndigheter.

Om dig

Vi ser gärna att du är strukturerad, handlingskraftig och målfokuserad. Då du kommer ha ett brett kontaktnät är du bra på att kommunicera, har du lätt för att samarbeta och bygga långsiktiga relationer. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever vår värdegrund BEA genom att Bemöta, Engagera och Ansvara. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker i första hand dig som har en högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom energi, konstruktion, bygg eller entreprenad. Meriterande är kompetenser inom AutoCAD, arbetsmiljö, upphandling samt avtal. Vi ser att du har god datorvana och behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska. Tjänsten ställer krav på B-körkort.

Om arbetsplatsen

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Hos oss jobbar 115 medarbetare tillsammans för att vi alltid ska vara i ledningen. Vi tror att det är vägen till att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi arbetar i ett hälsosamt och modernt arbetsklimat med ett balanserat privat- och arbetsliv eftersom våra anställda är det viktigaste vi har.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Skicka din ansökan märkt med "Projektledare Fjärrvärmenät"
till maggie.victor@landskronaenergi.se.  Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Maggie Victor på 0418-470883.