Vi söker mättekniker

Vill du arbeta tillsammans med oss och bidra till att Landskrona blir en smartare stad att leva och verka i? Energi- och infrastrukturfrågor är högt prioriterade i samhället, vill du hänga med oss på resan in i framtiden och göra skillnad?

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som idag består av 5 medarbetare vars huvuduppgift är att leverera mätdata till elnät och fjärrvärme. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av byte och nyinstallation av elmätare, utbyggnad och ombyggnad av kommunikationsnät, upprätthållande av myndighetsdatabaser, arbete med mätinsamlingssystem, mätning av störningar samt verifiering av elmätare. I rollen som mättekniker har du ett stort kontaktnät både internt och externt, och du kommer ha ett varierat arbete med möjligheter för utveckling och lärande.

Vem är du?
Vi söker dig som har grundläggande elutbildning, gärna kompletterad med utbildning för distributionselektriker eller likvärdig inom installation/industri. Vi värdesätter att du har praktisk erfarenhet inom elnätets utformning samt erfarenhet från normer och föreskrifter inom elnät. Det är meriterande om du har erfarenhet av installation eller drift och underhåll av hög- eller lågspänningsanläggningar. Du förväntas arbeta strukturerat, affärsmässigt och kvalitetsmedvetet.

 

Som person är du positiv, driven och har lätt för att samarbeta och kan hantera många ärenden parallellt. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktigt i vår vardag. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever våra kärnvärden genom att engagera, bemöta och ansvara.

Tjänsten fordrar B-körkort och goda kunskaper i svenska språket. Då vi jobbar med många olika system är god datorvana är ett krav. Beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete.

 

Om arbetsplatsen

Elnätsavdelningen ansvarar för distribution av el i Landskrona, ny- och ombyggnation, mätarhantering samt drift och underhåll av elnätet. Vi ansvarar även för Landskrona stads gatubelysning och tillsyn av trådbussarna. Elnätet står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren, såsom stora utbyggnader inom Landskrona stad.

 

Landskrona Energi är en del av det som brukar kallas ett samhälles infrastruktur. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fiberbredband och försäljning av el till Landskronaborna. Vi är totalt 110 medarbetade som ser till att vardagen blir lite enklare för våra 25 000 kunder.

Här jobbar vi tillsammans för att nå framgång och bra resultat. Vi är måna om vår personal och förstår vikten av att kunna kombinera arbetsliv och privatliv. För oss är det viktigt att varje person kommer till sin rätt och att arbetet sker med frihet under ansvar.

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan redan idag till angelo.tizzano@landskronaenergi.se. Märk din ansökan med "Mättekniker 2018".

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Rickard Alexandersson, tel: 0418-47 07 88

Välkommen med din ansökan!