Vi söker en Marknadsansvarig!

Är du vår nya Marknadsansvariga? Brinner du för varumärkesbyggnad, marknadsfrågor och att skapa nätverk? Hos oss får du möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet och fortsätta stärka Landskrona Energi som varumärke internt och externt.  Landskrona Energi är ett kommunägt bolag, därför kommer ditt arbete även att innebära att vi tillsammans arbetar för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i.  

Om rollen

Du kommer vara ensam i rollen som Marknadsansvarig men vara en del av Kund & Marknadsavdelningen som också ansvarar för försäljning och kundservice. Avdelningen består idag av 12 drivna medarbetare. Rollen innebär kontakt med alla delar av verksamheten samt våra kunder och samarbetsparter. Vi tänker att det största fokuset framöver kommer att vara följande ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • varumärkesbyggnad
  • marknadsföring
  • nätverkande och relationsskapande
  • extern och intern kommunikation
  • sponsring
  • profilprodukter
  • press

Vem är du 

Som person är du driven, ansvarstagande och ser möjligheter till förbättringar. Vi tror även att du är en person som utstrålar förtroende och har en naturlig förmåga att skapa relationer. Du brinner för kunden och samhällsfrågor. Tillsammans med oss har du chansen att vara med och påverka hela varumärkesupplevelsen.

I rollen som marknadsansvarig tror vi att du har några års erfarenhet och eftergymnasial utbildning inom områdena marknadsföring, kommunikation eller digital kommunikation. För att vara framgångsrik inom rollen behöver du ha grundläggande kunskaper inom grafisk produktion, foto/film samt vara en god skribent för både tryck och webb. Det är fördel om du har jobbat med sökordsoptimering och digital marknadsföring. Du har även erfarenhet av att jobba med digitala kommunikations- analys- och marknadsföringskanaler som Google Analytics och Adwords och är väl förtrogen med program såsom Episerver, inDesign och Photoshop. I tjänsten ingår även beredskap var fjärde till femte vecka.

Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan till rekrytering@landskronaenergi.se redan idag! Sista ansökningsdag är 25 augusti. Märk din ansökan "Marknadsansvarig". 

Om arbetsplatsen

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Vi har idag ca 37 000 kunder inom elnät, elhandel, fjärrvärme och stadsnät. Hos oss jobbar 115 medarbetare tillsammans för att vi alltid ska vara i ledningen. Vi tror att det är vägen till att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi arbetar i ett hälsosamt och modernt arbetsklimat med ett balanserat privat- och arbetsliv eftersom våra anställda är det viktigaste vi har.