Vi söker en junior projektledare till fjärrvärmenät

Är du intresserad av hållbarhetsfrågor och vill arbeta tillsammans med oss för Landskronas miljö? Fjärrvärmenätet står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren. Därför söker vi en driven och engagerad projektledare som tillsammans med oss vill vidareutveckla och bygga Sveriges mest resurseffektiva fjärrvärmenät.

Om rollen

Som projektledare blir din roll att bidra med konstruktion och dokumentation inom området fjärrvärmeutveckling. Tjänsten innebär projektering och projektledning av fjärrvärmeutbyggnaden, dvs. konstruera, planera, lönsamhetsberäkna, genomföra, slutföra och följa upp projekt.  Du kommer att ta fram beräkningsunderlag samt vara delaktig i och samordna utbyggnaden av fjärrvärmenätet från början till slut tillsammans med våra andra projektledare.

I rollen som projektledare har daglig kontakt med kunder, kommunen, medarbetare, entreprenörer, och leverantörer. Du kommer även ha ett ansvar för uppföljning av utförandeentreprenaden, kundbesök, beräkningar samt ritningar i CAD.

Om dig

Som person är du noggrann, framåt och handlingskraftig.  Du har lätt för att samarbeta, är bra på att kommunicera och tycker om att ha kontakt med andra då du kommer att arbeta med långsiktiga relationer.  Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever våra kärnvärden lönsamhet, engagemang, bemötande och ansvar.

 

Vi ser gärna att du har god datorvana och kännedom om CAD. Du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande med en högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom energi, miljö, VVS, konstruktion, bygg eller entreprenad. Tjänsten ställer krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om arbetsplatsen

Fjärrvärme Nät ansvarar för distribution och försäljning av fjärrvärme i Landskrona. Vi ansvarar även för drift- och underhåll av fjärrvärmenätet, ny- och ombyggnation, mätarhantering, service av kundernas fjärrvärmecentraler och skräddarsydda energilösningar.

Landskrona Energi är en del av det som brukar kallas ett samhälles infrastruktur. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fiberbredband och försäljning av el till Landskronaborna. Vi är totalt 90 medarbetade som ser till att vardagen blir lite enklare för våra 25 000 kunder.

Hos oss jobbar vi tillsammans och ser mer till resultatet än till egna framgångar. Vi är måna om vår personal och förstår vikten av att kunna kombinera arbetsliv och privatliv. För oss är det viktigt att varje person kommer till sin rätt och att arbetet sker med frihet under ansvar.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan redan idag till Axel.Johansson@landskronaenergi.se

 

Välkommen med din ansökan!