Vi söker en driven och engagerad systemadministratör!

Är du intresserad av teknik och vill arbeta tillsammans med oss för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i? Vi söker en driven och engagerad systemadministratör som tillsammans med oss vill vara med och förstärka vårt team och bidra till utvecklingen av vår verksamhet som IT-leverantör till Landskrona stad. 

Om jobbet:

Som systemadministratör arbetar du primärt i den operativa dagliga driften av vår Microsoftplattform med fokus på System Center-sviten. Du förväntas att delta i olika förändrings- och förbättringsprojekt så att vi kontinuerligt utvecklar vår verksamhet och våra tjänster. Livscykelhantering och omvärldsbevakning av den tekniska plattformen är viktiga delar i rollen. Service och professionellt bemötande är av största vikt och ska genomsyra allt vi gör.

Jobbet innebär underhåll, felsökning, problemlösning samt utveckling av i huvudsak vår arbetsplatstjänst (workplace) där Microsoft System Center är central komponent. Du kommer att vara en viktig spelare i att efterleva och vidareutveckla vår IT-strategi och hur vi arbetar mot en tjänstebaserad arkitektur. 

Du kommer att jobba med egna ärende och vara delaktig i utvecklingsprojekt samt kontinuerligt förbättringsarbete. Det är viktigt att du kan arbeta fokuserat och självständigt, men du kommer även att samarbeta med övriga drift-, service- och systemtekniker. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer vilket ställer krav på god förmåga i både kommunikation och kundbemötande

Om dig:

Som person är du framförallt serviceorienterad, lösningsfokuserad och kan snabbt anpassa dig till nya situationer. Att vägleda andra på ett pedagogiskt sätt är naturligt för dig. Du är intresserad av ny teknik och gillar att ta initiativ och leverera resultat. Du har tidigare erfarenhet av IT-service och tjänsteleverans samt älskar att hela tiden utveckla din kompetens. Du är med och bidrar till en positiv atmosfär och lever våra värderingar genom att Bemöta, Engagera och Ansvara.

Utbildning/erfarenhet:

 • Goda kunskaper i Microsoft System Center och erfarenhet av att administrera, drifta och utveckla arbetsplatstjänster.
 • Goda kunskaper inom följande:
  • Windows 7, 10, Windows Server-miljöer
  • Microsoft AD / Group Policy Objects
  • SCOM/SCCM/SCSM
  • Microsoft Office, O365
  • Azure
  • MDM
 • Goda kunskaper och erfarenhet av följande tjänster/begrepp
  • Användartjänst
  • Arbetsplats (Workplace)
  • Service Desk
  • Ärendehantering, incidenthantering, förändringshantering
 • Meriterande för jobbet är eftergymnasial utbildning, t.ex. systemvetenskap eller annan relevant IT-inriktad utbildning, liksom ITIL v3 certifiering

Har du erfarenhet inom vissa av ovanstående område, men inte allt? Hör gärna av dig till oss i alla fall. Personliga egenskaper och motivation väger tungt.

Om oss:

Landskrona Energi Service AB är ett nystartat bolag med uppdrag att leverera och utveckla IT-tjänster till Landskrona stad och övriga kommunala bolag. Vi är ett helägt dotterbolag till Landskrona Energi AB. Ledord i vår verksamhet är trygg, tillgänglig, hållbar och säker där en serviceorienterad kultur och bemötande är startpunkten.

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Våra 110 medarbetare finns till för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i.För vår del innebär det, förutom leverans av IT-lösningar, att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fibernät och försäljning av el. 

Hos oss jobbar vi TILLSAMMANS för att Landskrona ska bli en smartare stad. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi vill skapa ett hälsosamt och modernt arbetsklimat eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Du har förmånen att jobba TILLSAMMANS med engagerade kollegor i en spännande och miljömedveten bransch för att bygga en hållbar stad till kommande generationer. Du får möjligheter att utvecklas TILLSAMMANS med oss och känna stolthet och glädje av att vara en del av Landskrona

Övrigt:

Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare 
Detta jobb kan komma att innefatta beredskap

Ansökan:

Urval och intervjuer sker löpande då detta jobb ska tillsättas omgående. I denna rekrytering samarbetar vi med Cabeza AB. För att ställa frågor om jobbet vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: malin.schultz@cabeza.se. Vi hanterar självklart din ansökan konfidentiellt. 

Välkommen med din ansökan!