Vi söker fibertekniker till stadsnät

Är du intresserad av fiber och vill arbeta tillsammans med oss för utvecklingen i Landskrona stad? Stadsnät står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren. Därför söker vi en fiberteknik som tillsammans med oss vill vara med och vidareutveckla ett av Sveriges bästa fibernät.

Om rollen
Som fibertekniker kommer du att utföra fiberinstallationer i varierande miljöer för såväl företags som privatkunders räkning. Du bör därför vara flexibel i ditt arbetssätt och ha ett gott bemötande. Exempel på arbetsuppgifter är svetsning av fiber, mätningar, protokollföring och kabelförläggning.

Om dig
Din bakgrund kan variera, men lämplig utbildning inom installation och service är en fördel. Du bör ha praktisk erfarenhet från ett eller flera av ovanstående arbetsuppgifter eftersom arbetet ställer krav på teknisk förståelse, noggrannhet och skicklighet. Det är meriterande om du har behörighet för arbete med lågspänningsanläggningar och/eller är certifierad fibertekniker. Du har god datorvana, kan uttrycka dig väl både i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Viktiga personliga egenskaper för tjänsten är att du är positiv, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och en utpräglad servicekänsla. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever vår värdegrund BEA genom att bemöta, engagera och ansvara.

Om arbetsplatsen
Stadsnät ansvarar för fibernätet i Landskrona och i slutet på december 2018 når vi vårt mål att fiberansluta 100% av fastigheterna i kommunen. 2019 och framåt fortsätter arbetet med efteranslutningar och förstärkning av fibernätets äldre delar. Vi ansvarar även för drift- och underhåll av fibernätet, ny- och ombyggnation samt service.

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Våra 115 medarbetare finns till för att Landskrona ska bli en smartare stad att leva och verka i. För vår del innebär det att vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, fibernät, försäljning av el och leverans av IT-lösningar.

Hos oss jobbar vi TILLSAMMANS för att Landskrona ska bli en smartare stad. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi vill skapa ett hälsosamt och modernt arbetsklimat eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Du har förmånen att jobba TILLSAMMANS med engagerade kollegor i en spännande och miljömedveten bransch för att bygga en hållbar stad till kommande generationer. Du får möjlighet att utvecklas TILLSAMMANS med oss och känna stolthet och glädje av att vara en del av Landskrona Energi.

Ansökan
Låter tjänsten intressant? Skicka då snarast in din ansökan med tillhörande CV till eric.martler@landskronaenergi.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta om tjänsten kontakta Eric Martler på 0418-470781.