Vi söker en elmontör med kundfokus

Är du intresserad av hållbarhetsfrågor och vill arbeta tillsammans med oss för Landskronas miljö? Energi- och miljöfrågor är högt prioriterade i samhället och du som vill göra skillnad inom det området har stora utvecklingsmöjligheter inom Landskrona Energi.

Trivsel och utveckling går hand i hand i de företag där människor känner att de kan växa i sina yrkesroller. Därför är det viktigt för oss att både trivsel och utveckling anpassas efter dig som individ. Ett lyckat arbetsliv handlar om att få möjlighet att skapa sin egen väg och samtidigt vara en del av någonting större. Vill du hänga med oss på resan in i framtiden?

 

Elnät

Elnätsavdelningen består idag av 23 medarbetare som ansvarar för distribution av el i Landskrona, ny- och ombyggnation, mätarhantering samt drift och underhåll av elnätet. Vi ansvarar även för Landskrona stads gatubelysning och tillsyn av trådbussarna.

Elnätet står inför stora och intressanta utmaningar de kommande åren. Vårt mål är att fortsätta hålla den höga leveranssäkerhet som vi har idag och ha ett av Sveriges bästa elnät. Det sätter högt ställda krav på välfungerande drift- och underhåll. Vi letar därför nu efter dig – som har kundens behov i fokus.

 

Arbetsuppgifter

Som elmontör kommer du att ingå i ett team som idag består av 8 montörer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av nyanläggning, samt drift och underhåll av ledningsnät med tillhörande stationer inom distributionsområdet.

 

Vem är du?


Vi söker dig som har grundläggande elutbildning, gärna kompletterad med utbildning för distributionselektriker. Vi värdesätter att du har praktisk erfarenhet inom elnätets utformning samt erfarenhet från normer och föreskrifter inom elnät. Det är meriterande om du har erfarenhet av installation eller drift och underhåll av hög- eller lågspänningsanläggningar. Tidigare arbete med skylift liksom kundkontakt är också ett plus. Du förväntas arbeta strukturerat, affärsmässigt och kvalitetsmedvetet. Vi söker dig som är positiv, har lätt för att samarbeta och kan hantera många ärenden parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt sätt att samarbeta, att planera din arbetsdag samt att vidareförmedla kunskap till din organisation och övriga intressenter. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktigt i vår vardag. Vi arbetar i en kundfokuserad och solidarisk miljö där man hjälps åt i teamet

Erfarenhet från arbetsområdet är naturligtvis meriterande.  Beredskap/jour kommer på sikt att ingå i ditt arbete. Tjänsten fordrar B-körkort. C-körkort är meriterande

Övrigt

Det finns en otrolig kompetensbredd hos oss. Vi låter dig utvecklas och växa! Vi arbetar även aktivt för att skapa och bibehålla en öppen och inkluderande miljö. Därför kan vi erbjuda en mycket god social stämning inom företaget där man är mån om sin personal.

Förmåner

• Individuell lönesättning
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till flexibla arbetstider
• 25, 31 respektive 32 dagars semester, beroende på ålder
• Rätt att förkorta din arbetstid fram tills dess att ditt barn fyllt 12 år
• Försäkringar
• Friskvårdsbidrag på 1 500 kr/år samt tillgång till gym på arbetsplatsen
• Företagshälsovård och egen sjukvårdsupplysning
• Gratis frukt & kaffe
• Tillgång till kostnadsfritt rådgivningscentrum, dygnet runt, där du anonymt och vid behov kan få hjälp med psykosociala, privatjuridiska eller privatekonomiska frågor.

 

Ansökan

Vi söker löpande elmontörer, skicka in din ansökan med tillhörande CV till angelo.tizzano@landskronaenergi.se

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Jan Ekelund, tel: 0418-47 07 61

 Märk din ansökan med "Elmontör ".