Tillsammans för en smartare stad

Tänker man på ett energibolag, vilket som helst, är det nog lätt att tänka sig ett jätteföretag, med en massa anställda i ändlösa korridorer. Inget kunde vara mer fel när det gäller oss. 

Hos oss jobbar vi TILLSAMMANS för att Landskrona ska bli en smartare stad. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi vill skapa ett hälsosamt och modernt arbetsklimat eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Du har förmånen att jobba TILLSAMMANS med engagerade kollegor i en spännande och miljömedveten bransch för att bygga en hållbar stad till kommande generationer. Du får möjligheter att utvecklas TILLSAMMANS med oss och känna stolthet och glädje av att vara en del av Landskrona Energi.

Med visionen "​ Tillsammans är vi alltid i ledningen och bidrar till en smartare stad att leva och verka i "​ leder vi fram framtidens el, fjärrvärme och fiber i Landskrona Stad. Lika viktigt är det att vi är med och formar vår stad genom smart digital och hållbar framtidstro. Våra 120 medarbetare ser till 37 000 kunder får el, fjärrvärme och kommunikationstjänster.

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men håll utkik här och på vår LinkedIn och Facebbok sida. 


 

 

 

 

 Är du student – hör av dig!

Är du student som är intresserad av hållbarhetsfrågor ska du kontakta oss. Energi- och miljöfrågor är högt prioriterade, och du som vill göra skillnad har möjlighet att samarbeta med oss!
Välkommen med dina frågor och ansökan gällande både praktik och examensarbeten här.