Nära och högt i tak

Tänker man på ett energibolag, vilket som helst, är det nog lätt att tänka sig ett jätteföretag, med en massa anställda i ändlösa korridorer. Inget kunde vara mer fel när det gäller oss. Vi är 80 personer. Vi känner varandra, och vårt huvudkontor är det gamla elverket, omgjort till en trevlig och supermodern arbetsplats med högt i tak och ljusa fina ytor. Högt i tak är det också när det kommer till själva företagskulturen. Organisationen är platt och cheferna är mer ledare än chefer.

Gemensamma mål

Här jobbar vi tillsammans och ser mer till resultatet än till egna framgångar. Att se gemensamma mål och agera prestigelöst är centralt och leder till att alla mår bra och trivs. Samtidigt är det viktigt att varje person kommer till sin rätt och där arbetet sker med frihet under ansvar. Vi tror på möjligheten att kunna skapa sin egen väg och samtidigt vara en del av någonting större. Är du intresserad av att arbeta på ett energibolag med gamla anor i en ny kostym och med ett tydligt hållbarhetstänk ska du inte tveka att höra av dig.  

Är du student – hör av dig!

Är du student som är intresserad av hållbarhetsfrågor ska du kontakta oss. Energi- och miljöfrågor är högt prioriterade, och du som vill göra skillnad har möjlighet att samarbeta med oss! Välkommen med frågor och ansökan gällande både praktik och examensarbeten.