08 juni 2021

Sommaraktiviteter med Cityidrott

Vi får energi och rörelse med Cityidrott i sommar – med flera aktiviteter för unga i Landskrona.

Även denna sommar arrangerar Cityidrott aktiviteter för barn och unga i Landskrona. Och vi är glada att fortsätta vårt samarbete med Cityidrott, för sommarens planerade aktiviteter.

Cityidrott som året om skapar meningsfull och rolig fritid för ungdomar i Landskrona, kommer under sommaren, precis som tidigare år, ha flera roliga aktiviteter.

I vårt samarbete är vi med och stödjer några av dem. Det uppskattade sommarkollot är det planerat för - och i år blir det på Bolmsö och i Magnarp. Intresset har varit stort i år, med många intresseanmälningar. Förra årets succé, Mini-Carts på kasernplan, blir det en repris på – nu på större yta och under en hel vecka. Tillsammans med Cityidrott kommer vi också att köra en utmaning för unga i rörelse under hösten.

Efter ett år som har varit är det extra roligt med sommarens olika aktiviteter – och att vi på Landskrona Energi kan vara en liten del genom att bidra till dem. När det är dags för de olika aktiviteterna berättar vi mer om dem i våra sociala kanaler, kika bland annat in på vår facebook. 

Om Cityidrott
Cityidrott skapar en meningsfull och rolig fritid för barn och ungdomar efter skolan. Där unga kan prova på olika typer av idrotter i sin närmiljö - eller vara med på sommarläger, turneringar, fisketurer, temadagar och sommarskolor. Under sommaren har Cityidrott aktiviteter runt om i Landskrona, du hittar dem bland annat i Lagunen.

Sommarlov med Cityidrott  
Följ även med på Cityidrotts instagram och facebook.  

PS. Cityidrott följer gällande restriktioner i sina aktiviteter.

Kontakt
Cecilia Röstin, kommunikationsansvarig, Landskrona Energi

 

Under den 5-9 juli kan du testa Mini-Carts, eldrivna minigokarts, på Kasernplan. Hastigheten styrs individuellt via en app, så även mindre barn kan ta sig runt banan i lagom fart. Mini-Carts är för dig mellan 6-13 år, och du behöver anmäla dig innan på Cityidrotts sommarlovssida.