22 december 2018

Ny energi till din stad

Först vill vi passa på att tacka för det gångna året. Det har hänt massor i vår vackra stad. Förutom att se till att du har en säker och tillförlitlig energileverans i ditt hem så är vi med och stöttar en del av evenemangen i staden. Kanske sågs vi i vimlet under SM-veckan på utomhusbion, på karnevalen eller under fotbolls-VM nere på Lagunen. Vilken sommar!

Vad händer 2019?

Landskrona växer i rekordfart och vi jobbar för att vår infrastruktur ska hålla högsta kvalitet och tillgänglighet så att din vardag blir så enkel som möjligt. Här är ett axplock av det vi kommer att göra under 2019.

 

Laddstolpar

Under 2019 kommer vi att ”plantera laddstolpar” på utvalda platser i staden, bland annat på parkeringen vid Venterminalen och stationen. Totalt 37 laddstolpar! Den 19 januari invigs elbussarna i staden och vi är på plats på Rådhustorget tillsammans med Skånetrafiken, Nobina och staden om du vill prata laddstolpar.
Ett bidrag för en smartare stad helt enkelt!

 

Gör miljön en tjänst - byt papper mot digitalpost

Tillsammans kan vi dra vårt strå till stacken för en klimatsmart stad. Dessutom gör det oss mer effektiva och mindre sårbara. Vårt mål är att ersätta våra fakturor och pappersutskick med digital information via KIVRA. Genom att ansluta dig till KIVRA får du istället din faktura och annan information från oss i din KIVRA brevlåda. Praktiskt för dig, bra för miljön!

Smart stad


2018 nådde vi vårt mål 100 % fiber till alla, det vill säga, alla i Landskrona stad har blivit erbjudna att ansluta sig till vårt fibernät.  Det är vi väldigt stolta över. Nu tar vi det till nästa nivå! Många av stadens fastighetsägare har anammat framtiden och kommer att installera fiberuppkoppling i varje lägenhet till exempel Landskrona Bostäder, Landskronahem och HSB.

 

Ring, maila eller kom förbi

För oss är det viktigt att ha en tät dialog med dig som kund, du och dina behov hjälper oss att utveckla vår verksamhet.  Vill du veta eller undrar något är du alltid välkommen att höra av dig på det sett som känns bäst för dig.

 

 

Med detta sagt önskar vi dig en riktig härlig jul- och nyårshelg, så laddar vi för mer ny energi 2019.