12 juli 2017

Alla är vinnare i Wormocupen

Som alltid helgen innan midsommar så fylldes Exercisfältet i Landskrona med fotbollsälskande pojkar och flickor. Totalt 70 lag spelade 144 matcher under de två dagarna som cupen pågick. Cirka  3000 åskådare, påhejare, syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar besökte ”Exan” denna helg.
I strålande solsken var det viktigt hålla vätskebalansen i kroppen vilket gjorde att det såldes mycket läsk och glassboxen gapade tom på söndagskvällen.

Cupledningen som består av 9 väldigt engagerade personer vilka har lagt ner mycket tid och energi de senaste månaderna. Nytt för i år är att det inte får utses några segrare, istället såg vi till att alla blev vinnare! 

Cupen startade på en julfest 2010 när Mikael Ågren och Martin Lindqvist satt och pratade om att dra igång en cup för både pojkar och flickor i IK Wormos anda. Wormocupen är en av få fotbollscuper som erbjuder spel även för flickor. De båda herrarna blev nedröstade och varnade för att det krävs mycket jobb och framförallt mycket engagemang av föräldrarna. Men med facit i handen har det varit en lyckad satsning som mycket riktigt inte hade fungerat  utan alla hjälpsamma föräldrar.

Mikael Ågren menar att Wormocupen står på 3 ben:

1. Självklart alla underbara flickor och pojkar som älskar att spela fotboll.

2.  Alla hjälpsamma och engagerade föräldrar.

3.  Aven alla sponsorer som hjälper oss ekonomiskt för att det ska bli en riktigt trevlig fotbollsfest att se fram emot varje år.

 Som stolt sponsor säger vi grattis till alla vinnare i årets Wormocup.

Relaterade nyheter

07 januari 2013

Nu ska fler få fiber

Bidraget på 292 000 kr täcker 35 procent av investeringskostnaden. Projektet medfinansieras av Landskrona stad till ett högsta värde av 97 500 kr och resterande del, 450 000 kr, står en privat...

24 januari 2013

Samarbete ska ge fler tillgång till bredband

SkåNet ägs av Region Skåne samt Kommunförbundet Skåne och verkar för att Skånes invånare och företag ska få tillgång till riktigt bredband. Under första kvartalet 2013 lanserar Landskrona Energi en...

15 mars 2013

Avtal om restvärmeleveranser tecknat i Landskrona

Restvärme är värme som blir över efter industriell produktion och levereras med anpassad temperaturnivå till fjärrvärmesystemet. ”Användningen av restvärme från lokala industriföretag är en viktig...