Hur vill du betala din faktura?

Idag kan du välja på några olika alternativ när du ska betala din faktura till oss. Med både e-faktura, e-postfaktura och autogiro sparar du både tid och gör ett bra miljöval genom att välja bort pappersfakturan. Men vill du istället få fakturan i din brevlåda kan du naturligtvis få det.

E-faktura
E-faktura är en digital faktura som vi skickar direkt till din internetbank där du kan titta, godkänna och sedan betala den. Ansök om e-faktura hos din internetbank. Tänk på att det är fakturamottagaren som behöver göra anmälan.
Väljer du detta alternativ värnar vi tillsammans om miljön.

Autogiro
Med autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt konto på fakturans förfallodag. Enklare kan det knappast bli. Det enda du behöver tänka på är att ha täckning på ditt bankkonto. Det är fakturamottagaren som gör anmälan.
Du kan ansöka om autogiro direkt hos din bank eller fyll i blanketten "Autogiro" här

E-faktura och Autobetalning
E-faktura kan kombineras med autogiro som underlättar dina betalningar till oss, det är kostnadsfritt, säkert och bekvämt.
Flera banker erbjuder autobetalning av e-faktura. När autobetalning har aktiverats i internetbanken betalas fakturan automatiskt från det konto du valt på förfallodagen. På din banks hemsida finns mer information om den här tjänsten.

E-postfaktura
Med e-postfaktura kan du få din faktura från oss direkt i din mailkorg som en pdf-fil. Mailfaktura fungerar utmärkt tillsammans med autogiro och är ett miljösmart alternativ som sparar på transporter, papper och kuvert.Du betalar din e-postfaktura precis på samma sätt som du betalar en pappersfaktura, det vill säga via autogiro, girobetalning eller internetbanken.

KIVRA -  vi är nu anslutna  till Kivra, vilket gör att du som redan har en brevlåda hos Kivra kommer få dina fakturor till den istället för med vanlig post. Kivra fungerar precis som en vanlig brevlåda förutom att den är digital, och är på så sätt enklare att hantera samt har mindre miljöpåverkan. För dig som redan har e-faktura eller e-postfaktura från oss kommer dina fakturor också i fortsättningen hanteras på detta sätt. Vi kommer även framöver att skicka ut viss information via Kivra.

Om du av någon anledning har en digital brevlåda hos Kivra men inte vill ha dina fakturor från oss till den behöver du kontakta Kivra så hjälper de dig. Du når Kivras kundtjänst på 0770-457 000 eller skicka din förfrågan på Kivras hemsida


Elnät, elhandel och fjärrvärme allt på en och samma faktura

Nu får du all din energi på en och samma faktura. Ingenting ändras i dina avtalsvillkor och vi lovar dig fortsatt trygg och prisvärd energi från förnybara energikällor.  Har du pappersfaktura, var då uppmärksam på att betalningsuppgifterna skiljer sig åt på inbetalningskorten.

Egen inbetalning

Betalar du med ett eget inbetalningskort eller via internet, ange alltid ditt fakturanummer som referensnummer (OCR-nummer). 
Bankgiro: 5458-8934

 

Anmäl dig till mailfaktura

Godkänn

Få din faktura direkt till din mailadress

Med e-postfaktura får du din faktura från oss direkt i din mailkorg som en pdf-fil. Mailfaktura fungerar utmärkt tillsammans med autogiro och är ett miljösmart alternativ som sparar på transporter, papper och kuvert.Du betalar din e-postfaktura precis på samma sätt som du betalar en pappersfaktura, det vill säga via autogiro, girobetalning eller internetbanken.

Så skaffar du mailfaktura

Fyll i formuläret och klicka på skicka, så tar vi emot dina uppgifter och ser till att du från nästkommande fakturautskick får din faktura i din mailkorg. Tänk på att det är du som ansvarar för att vi har korrekt maildress dit vi kan skicka din faktura.
Har du inte fått din faktura till din mailkorg kring den 15:e i månaden, ber vi dig kontakta kundtjänst på 0418-473620

Se din faktura på Mina sidor

Oavsett vilket betalningssätt du väljer har du alltid möjlighet att se din kompletta fakturaspecifikation genom att logga in på Mina sidor.