Att utveckla den goda staden

En framtid för barn och ungdomar
Vår sponsring ska bidra till samhällsnyttan och utvecklingen av en bättre miljö i och för Landskrona. Vi sponsrar enbart verksamheter som har en klar och tydlig satsning på vår framtid, vilket innefattar barn och ungdomar i Landskrona. Våra satsningar ska alltid följa vår vision och gå i linje med övrig utveckling inom företaget. Landskrona Energi sponsrar inte enskilda individer, verksamheter som strider mot företagets värderingar och/eller miljöprofil. Inte heller verksamheter som har ett politiskt eller religiöst budskap.

Icke-kommersiella verksamheter
Som ett lokalt energiföretag ska de verksamheter, företag och projekt som Landskrona Energi sponsrar vara kopplade till vårt geografiska intresseområde. Vi sponsrar i första hand icke-kommersiella verksamheter som har en tydlig profilering i miljö- och energifrågor.

Under 2017 har vi valt att ingå sponsringssamarbete med följande föreningar:

Landskrona BoIS, IK Wormo, Natur & Miljöpärmen, Landskrona Visfestival, BKFram,  BKNordkap, Landskrona Konstförening, Läxhjälpen, Cityidrott, Smartmatte.


Ansökningsperioden för 2017 är nu avslutad.Under ansökningstiden kommer ett formulär nedan att synas, då är du välkommen in med din ansökan. Vi behandlar endast ansökningar som kommer in via formuläret. 

 

Citadelloppet - ett självklart samarbete

Att vara hälsosam gör att man både mår bra och fungerar bättre på jobbet och i skolan, men också lever ett bra liv i övrigt. Citadelloppet lockar gammal som ung ur hus och koja för att springa eller gå i vår vackra stad. Vi tycker det är roligt att jobba med den positiva framtiden tillsammans med andra och därför har vi valt att namnge 10km banan till Energiloppet. 

 

 

Bilden tagen av Foto261

Superhjältar på Landskronas största barnkalas

Vi betraktar Landskronakarnevalen som en av de allra viktigaste händelserna i staden och därför går vi in som huvudsponsor. Ett aktivt deltagande i samhället runt omkring oss är en viktig del för att bidra till tillväxt. Självklart genom den dagliga verksamheten, men även genom att vara en aktiv partner i olika sammanhang i staden. Genom att stödja karnevalen kan vi helt konkret visa upp vad el i kablarna innebär. Landskronaelen gör festen möjlig då den drivs av lokalt producerad el direkt från knuten, bokstavligt talat. Särskilt barnen står ju för energi och framåtanda, vilket passar oss extra bra.

Silverknuten delas ut på Landskronagalan

Landskrona Energi är en av Landskronagalans partners och har i instiftat ett alldeles eget pris, Silverknuten, vilken delas ut till vinnaren av Årets Hållbara Företag.

En prisstatyett med flera symboliska betydelser.

Silverknuten är en avbildning av den röda skorsten som sitter på Landskrona Energis kraftvärmeverk Energiknuten – Non CO2.
Vi är oerhört stolta över att få dela ut pris till det företag som på ett tydligt sätt bidragit till Landskronas miljö, och gjort det i samverkan med andra ur ett hållbarhetsperspektiv.