Välkommen till nya möjligheter för ditt företag!

Alla våra leverantörer konkurrerar med varandra för att ge just dig en bra upplevelse till bästa pris. Detta i kombination med korta bidningstider ger dig möjligheter att få en anpassad lösning för just ditt företag.

Internet

Ett modernt hem och vår livsstil ställer stora krav på bredbandet. Vare sig du vill sköta ett bankärende, boka en resa, sköta ditt arbete eller streama musik eller film så vill du att det skall gå snabbt och utan avbrott. Vårt nät kommunicerar i 1000 Mbit i sekunden och du som kund väljer den hastighet som du tycker passar dig bäst.

10/10 Mbit  passar dig som surfar lite då och då, hanterar e-post och inte har så många anslutna enheter. 

100/100 Mbit  passar dig som streamar, tittar på bredbands-TV och surfar på Internet utan fördröjning och från flera enheter. 

250/250 Mbit passar dig som har många datorer och ställer stora krav på ditt bredband. 

500/500 Mbit   passar dig som vill kunna spela avancerade spel i virtuella världar och samtidigt kunna ladda ner film eller musik i högsta kvalitet och från flera enheter. 

Läs mer om våra internetleverantörer  

Colocation

Landskrona Energi har en av Skånes säkraste serverhallar som är uppbyggd med två parallella system för alla funktioner. Serverhallen är anpassad in i minsta detalj för att erbjuda bästa tänkbara placering och drift av servrar. Anläggningen är modulär för att möta framtidens krav och förändring.
 

Läs mer om Colocation  

Svartfiber

I de fall ni behöver extra hög kapacitet eller vill använda vår fiber för en tjänst som inte finns i stadsnätet, kan ni hyra en svartfiber. Med en svartfiber anskaffar ni själv och ansvarar för drift av utrustningen i fiberns ändpunkter. Ni kan använda fibern för data, telefoni, TV, övervakningskameror, larm m.m.

Förutom colocation och svartfiber erbjuder vi tekniska portar och kapacitet.

För diskussion om lämplig lösning för ditt företag kontakta Martin Hallin för möte och offert.

Kontakta oss för mer information