Johan Holmstedt blir ny VD för Landskrona Energi

Den 1 november 2013 tillträder Johan Holmstedt som ny VD för Landskrona Energi AB. Han efterträder då nuvarande VD Kåre Larsson. Som VD för Landskrona Energi AB inkluderas även bolaget Landskrona Kraft AB.

 

Johan är en välkänd person inom energibranschen då han närmast kommer från Lunds Energikoncernen AB som VD för Kraftringen Produktion. Han har en bred kompetens inom såväl fjärrvärme som elnät. Johan har även haft flertalet styrelse- och projektledaruppdrag inom branschen, bland annat för Kraftvärmeforum Svensk Energi/Svensk Fjärrvärme.

 

Johan Holmstedt är 39 år och bosatt i Lomma med sin familj. Han är utbildad civilingenjör i maskinteknik vid Lunds Tekniska Högskola (LTH) samt gått en rad olika ledarskapsutbildningar genom åren.

 

Styrelsens rekryteringsprocess för att hitta en efterträdare till Kåre Larsson har pågått under hela våren 2013 och nu har anställningsavtal skrivits. ”Även ledningsgrupp och fackliga representanter har varit involverade under rekryteringsprocessen. Vi är alla väldigt nöjda med slutresultatet”, säger styrelsens ordförande Björn O Persson.

 

”Jag är övertygad om att Johan Holmstedt kommer att tillföra mycket kunskap till Landskrona Energi, framförallt med tanke på den framtidsutveckling som energibolaget är en del av”, säger Björn O Persson.

 

För mer information kontakta:

Björn O Persson, styrelsens ordförande, tel. 070-21 76 945

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

Nyheter

 • Strömmen åter i Pilåkern

  2015-03-26

  Vid kl. 08.00 inträffade ett strömavbrott i bostadsområdet Pilåkern i Landskrona. Efter felsökning är nu felet åtgärdat och samtliga kunder ska ha elen åter. Det var ett kabelfel mellan två elskåp som orsakade avbrottet.

 • Vi finns på Sommarmässan 2015

  2015-03-25

  Tisdagen den 31 mars är det dags för Sommarmässan 2015. Sommarmässan arrangeras av Uppsök Landskrona för Landskronas ungdomar i åldrarna 18-25 år. Landskrona Energi kommer att vara en av utställarna på mässan så kom gärna och prata sommarjobb med oss.

 • Kortare öppettider på Skärtorsdagen

  2015-03-24

  Under Skärtorsdagen den 2 april håller vår kundtjänst kortare besöks- och telefonöppettider. Du är välkommen att kontakta oss kl. 8.00-12.00 denna dag.

 • Ny tidning om fiber ute nu

  2015-03-23

  Nu ges det allra första numret av tidningen "Fiber för alla" ut. I den kan du läsa reportage om nöjda fiberkunder, allt du kan använda fiber till i hemmet men också i arbetet, möjligheter med fiberanslutning och mycket mer. Det spelar ingen roll om du är befintlig stadsnätskund idag, eller bara nyfiken på allt fibern har att erbjuda dig i vardagen.

 • Toppmodern serverhall ska byggas i Landskrona

  2015-03-20

  Nu ska Landskrona Energi AB ska bygga sin tredje och största serverhall i Landskrona. Med 60 nya rack fördubblar vi nästan vårt utrymme för serveruthyrning.

 • Intresseanmälan för dig som blivande elkund

  2015-02-26

  Från och med den 1 maj i år kan du som landskronabo, inom Landskrona Energis elnätsområde, börja köpa el från oss. Du kan däremot redan nu göra en intresseanmälan. Maila vår kundtjänst på kundtjanst@landskronaenergi.se. I mitten av april kontaktar vi dig för erbjudande om avtal.