Johan Holmstedt blir ny VD för Landskrona Energi

Den 1 november 2013 tillträder Johan Holmstedt som ny VD för Landskrona Energi AB. Han efterträder då nuvarande VD Kåre Larsson. Som VD för Landskrona Energi AB inkluderas även bolaget Landskrona Kraft AB.

 

Johan är en välkänd person inom energibranschen då han närmast kommer från Lunds Energikoncernen AB som VD för Kraftringen Produktion. Han har en bred kompetens inom såväl fjärrvärme som elnät. Johan har även haft flertalet styrelse- och projektledaruppdrag inom branschen, bland annat för Kraftvärmeforum Svensk Energi/Svensk Fjärrvärme.

 

Johan Holmstedt är 39 år och bosatt i Lomma med sin familj. Han är utbildad civilingenjör i maskinteknik vid Lunds Tekniska Högskola (LTH) samt gått en rad olika ledarskapsutbildningar genom åren.

 

Styrelsens rekryteringsprocess för att hitta en efterträdare till Kåre Larsson har pågått under hela våren 2013 och nu har anställningsavtal skrivits. ”Även ledningsgrupp och fackliga representanter har varit involverade under rekryteringsprocessen. Vi är alla väldigt nöjda med slutresultatet”, säger styrelsens ordförande Björn O Persson.

 

”Jag är övertygad om att Johan Holmstedt kommer att tillföra mycket kunskap till Landskrona Energi, framförallt med tanke på den framtidsutveckling som energibolaget är en del av”, säger Björn O Persson.

 

För mer information kontakta:

Björn O Persson, styrelsens ordförande, tel. 070-21 76 945

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

Nyheter

 • Lokal el för Landskronaborna

  2015-04-30

  Från och med den 1 maj kan Landskronaborna köpa lokalt producerad el när det kommunala energibolaget Landskrona Energi ger sig ut på elhandelsmarknaden.

 • Omdirigering till det nya epost-systemet

  2015-04-15

  Vi har pekat om all @landskrona.net epost till det nya epost-systemet. Ingen epost ska komma till det gamla. Ni som saknar påloggningsuppgifter kan höra av till support@landskrona.net med ert gamla konto så skickar vi ut dem igen.

 • Här är Silverknuten som delas ut på Landskronagalan

  2015-04-09

  Landskrona Energi AB är en av Landskronagalans partners och har i år instiftat ett alldeles eget pris. Den 10 april delas Silverknuten ut på Landskronagalan för allra första gången. En prisstatyett med flera symboliska betydelser.

 • Ny tidning om fiber ute nu

  2015-03-23

  Nu ges det allra första numret av tidningen "Fiber för alla" ut. I den kan du läsa reportage om nöjda fiberkunder, allt du kan använda fiber till i hemmet men också i arbetet, möjligheter med fiberanslutning och mycket mer. Det spelar ingen roll om du är befintlig stadsnätskund idag, eller bara nyfiken på allt fibern har att erbjuda dig i vardagen.

 • Toppmodern serverhall ska byggas i Landskrona

  2015-03-20

  Nu ska Landskrona Energi AB ska bygga sin tredje och största serverhall i Landskrona. Med 60 nya rack fördubblar vi nästan vårt utrymme för serveruthyrning.

 • Intresseanmälan för dig som blivande elkund

  2015-02-26

  Från och med den 1 maj i år kan du som landskronabo, inom Landskrona Energis elnätsområde, börja köpa el från oss. Du kan däremot redan nu göra en intresseanmälan. Maila vår kundtjänst på kundtjanst@landskronaenergi.se. I mitten av april kontaktar vi dig för erbjudande om avtal.